Hotel Forum :: Despre noi

Hotel Ieftin Ploiesti. Cazare Ieftina Ploiesti. Reduceri in Wekend. 99 lei/noapte Hotel Forum 3 stele

Meniul Zilei Catering Restaurant Hotel Forum

Despre noi
Hotelul Forum din Ploieşti oferă turistilor cazare in conditii moderne de trei stele la cele mai competitive tarife existente, hotelul este renovat recent, se afla in Ploiesti pe str. Gheorghe Doja (una din arterele principale ale Ploiestiului) nr.215A, la 800 m de centrul orasului, langa Mall Afi Palace din Ploiesti (cel mai mare Mall din Ploiesti).

Toate camerele sunt mobilate modern (renovat in 2012, 2013), dotate cu televizoare LCD cu 50 programe TV si aer conditionat, fiecare cameră are baie proprie, frigider si multe alte facilitati.

Accesul la internet wireless de mare viteza este oferit gratuit în întregul hotel. Parcare proprie gratuita de 25 locuri si lift modern pentru turisti.

După o zi de afaceri sau alte activitati in Ploieşti, oaspeții sunt invitați să se relaxeze la terasa de vara acoperită şi la barul amenajat la parter. Vinuri alese, mancaruri gustoase si variate chiar si pentru dieta, disponibile la restaurantul Hotelului Forum. In plus, oferim pret special de 12 lei pentru meniul zilei diferite de la o zi la alta, cel mai avantajos tarif pentru meniu restaurant din Ploiesti.

Hotel Forum Ploiesti va pune la dispoziie urmatoarele servicii gratuite: Aer Conditionat, Instalatie de climatizare Lobby Receptie si Restaurant, Parcare monitorizata video, TV satelit in camere, la receptie si pe teresa vara, Internet cablu si wireless cu acoperire in tot hotelul, inclusiv terasa de vara, Calculator conectat la internet in Lobby Receptie pentru turisti, Comenzi de taxi, Room service (7.00-23.00) fara plata suplimentara, Pastrarea obiectelor de valoare in SEIF Receptie, Pastrarea bagajelor clientilor, Trezirea turistilor la ora solicitata, Acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor, Transmiterea de mesaje, Preluarea corespondentei clientilor, Pastrarea obiectelor uitate si anuntarea clientilor, Transmiteri si primiri fax, Informatii turistice si multe altele pe care le veti descoperi chiar aici.

Obiective turistice in zona: Muzeul Ceasului, Muzeul Petrolului, Muzeul de Arta, Muzeul de Biologie Umana, Muzeul de Istorie, Muzeul Memorial IL Caragiale, Casa Memoriala Nichita Stanescu, Sala Sporturilor Olimpia, Arena Fotbal Ilie Oana, Statuia Libertatii, Biserici, Manastirea Ghighiu, Vulcanii Noroiosi, Valea Prahovei, Crama Seciu, Salina Slanic Prahova si multe altele.

Hotel Forum din Ploiesti este permanent solicitat pentru cazare de turisti individuali, grupuri de turisti, oameni de afaceri, sportivi, etc. Pentru toti oferim conditii foarte bune de cazare, tarife reduse pentru toate tipurile de camere si apartamente, servicii ireprosabile pentru cazare si confort.

Va asteptam cu drag la Hotel Forum Ploiesti!

Politica de cofidientialitate a SC Redexpro SA(Hotel Forum) : Securitatea datelor personale si a informatiilor, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Redexpro SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele persoanelor furnizate ca turisti. Datele furnizate de catre turisti vor fi utilizate de catre SC Redexpro SA, doar in scopul declarat, respectiv activitatea hoteliera, informatiile din formularul de cazare si nu vor fi furnizate altor terte parti in afara situatiilor impuse de lege. Datele preluate sunt doar date furnizate exclusiv de turist, acestea fiind necesare pentru prlucrarea cererii de cazare. Eventualu refuz al turistului de a furniza date peronale determina imposibilitatea noastra de oferii serviicii turistului. SC Redexpro SA ia toate masurile tehnice si organizatorice pentru a proteja datele cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, a pierderii, modificarii, dezvaluirir sau al accesului neautorizat. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar ce desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia accesand baza doar cu parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor. In situatia in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri aprobate de legile in vigoare. SC Redexpro SA este inscrisa in registrul de date  cu caracter personal sub nr. 0021131 din 27.08.2015, la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Hotel Forum Ploiesti Cazare Ieftina Ploiesti Hotel Ploiesti Afi Hotel Ploiesti 3 Stele Hotel Ploiesti 4 Stele Cazare Muncitori Hotel Tranzit Pensiune Ploiesti. Afla mai multe despre Hotel Forum Ploiesti » »
SEO Reports for hotelforum.ro